Aanbod

A personal mission statement is not something you write overnight. But fundamentally your mission statement becomes your constitution, the solid expression of your vision and values. It becomes the criterion by which you measure everything else in your life. And that is true leadership.
Stephen Covey

Career Development, Authentiek Leiderschap en Outplacement hebben één ding gemeen. Ieder begint met dezelfde vraag: wat wil ik echt en als ik dit weet, hoe krijg ik dit dan.

Sinds 2006 biedt YES!Works onderscheidende programma’s op het gebied van Career Development, Leadership en Outplacement.

Waar de meeste coaching , adviezen en trainingen stoppen bij een inzicht en een richting , vertalen wij deze inzichten naar concrete specifieke resultaten-vastgelegd in een persoonlijke droomchart©. Opdat er daadwerkelijk verschil wordt gemaakt, groei optreed en een lange termijn visie wordt ontwikkeld en uitgerold.

De programma’s van YES!Works worden op maat gemaakt naar de coachingvraag.

De stijl van coaching is plezierig, praktisch en totaal niet zweverig. Dit is voor mij een cruciaal onderscheid met andere trajecten. YES!Works heeft mij geholpen om duidelijk te articuleren wat belangrijk voor me is in werk en privé. En ditmaal met een uitvoerbaar plan.
P. Meijers – project manager AT Kearney

YES!Programma’s

Basis

Een openbaring. Ik heb tools geleerd waar ik de rest van mijn leven profijt zal hebben. Nu blijf ik reëel bezig en boek ik echte vooruitgang!
R. Vreugdenhil. CEO Vreugdenhil Yacht, co founder FCN Brazil

Doel: Authentiek leiderschap. Oftewel leiding geven aan jezelf, leiding geven aan de ander.

Versterken identiteit als zelfverzekerd, flexibel, maar vooral authentiek leider van het eigen werkende leven. Onder meer door een verhoogde zelfkennis en de vertaling van de ideale werkomgeving, de gewenste werkinvulling en de benodigde erkenning naar een uitdagend, comfortabel doel. Inclusief een comfortabel uitdagend stappenplan en tijdslijn, de Droom Chart©. Oftewel een helder beeld van en het antwoord op: ‘wat wil ik echt, wat heb ik nodig en hoe krijg ik dat.’              

Doelgroep:   Midden en hoger kader vanaf 30 jaar.              

Programma: In 7 sessies loopt de coachee met de persoonlijke coach door het YES!Basis programma heen. In de sessies wordt uitvoerig onderzoek gedaan naar de eerdere successen, de sterke en minder sterke eigenschappen, levensloop, werkervaring en omgeving waarin het best gefunctioneerd wordt. In de 2-uur durende sessies is veel tijd om stil te staan bij de bevindingen op de wekelijkse opdrachten. Er is voldoende ruimte voor reflectie en bespreking van zaken die de coachee er wellicht van weerhouden om voor zijn of haar werkdromen en doelen te gaan. Door middel van de opdrachten, brainstormen en één op één sparren met de coach, komt de coachee erachter wat hij echt wenst in het werkende leven, hoe hij dit in een concreet en specifiek doel kan verwoorden en hoe vervolgens die doelen bereikt kunnen worden door samen met de coach een haalbaar stappenplan (Droom Chart©.)met tijdslijn te ontwerpen. Daarnaast wordt gekeken naar de balans die in werk en privé nodig zijn om die doelen ook met plezier en enthousiasme te kunnen uitvoeren.                                      

Aantal sessies: 7

Booster

Ik heb mijn ‘masterplan’ nu helder. En mijn volgende carrière stappen ga ik zelfverzekerd tegemoet! Een zeer prettige en waardevolle ervaring.
Gertjan Hakkers, Senior Manager Mediq Combicare

Doel: Boost je carrière.

Bewaken voortgang van het YES!Basis Programma. Werken met nieuwe en verdere toekomst doelen en daden.

Doelgroep: Deelnemers die succesvol het YES!Basis Programma hebben voltooid en verder willen bouwen op het resultaat uit het Basis Programma.

Programma: Bewaken van de voortgang van de gestelde doelen in de Droom Chart©., verder uit rollen en afstemmen van het gewenste carrière pad en sparren over dagelijkse zaken welke op het werk voorkomen in lijn met de gewenste bestemming, ondernemerschap en leiderschap.

Aantal sessies: 4

Compact (Outplacement)

Een gestructureerde zoektocht, praktisch met een duidelijk doel. Julia is een rots in de branding. Ze heeft altijd een antwoord!
Anna Bertona, VP Strategic planning and implementation Azelis (3i Group Plc)

Doel: Van werk naar werk met plezier

Doelgroep: werkgevers die professionals de ruimte bieden om een andere uitdaging te vinden. Professionals die de stap willen zetten naar een volgende uitdaging met behoud van niveau, in een werkkring waar de bestuurlijke ervaring, management skills of professionele expertise volledig tot hun recht komen.

Programma: Na vaststelling van de zoekrichting en het doel wordt een strategisch plan en een arbeidsmarktbenadering opgesteld en uitgevoerd.      

Waaronder:

  • Definiëren ‘shortlist’ van gewenste bedrijven, functies en personen om mee in contact te komen;
  • Inventarisatie van netwerk in lijn met shortlist en overige vormen van marktverkenning;
  • Strategisch (her)schrijven CV;
  • Begeleiding bij ‘netwerkend solliciteren’. Waar gewenst en mogelijk inzet netwerk YES!Works;
  • Rollenspel ter voorbereiding op kennismaking en/ of sollicitatiegesprekken.
  • Gedegen afweging ‘voors en tegens’ vóór aanvaarding van nieuwe werkkring, waaronder het sluiten van de arbeidsovereenkomst of, indien van toepassing, het opzetten van een eigen bedrijf.
  • Eerste ervaringen in de nieuwe werkkring worden desgewenst geëvalueerd en ondersteund.

 Aantal sessies: 4

Opdrachtgevers van YES!Works zijn onder meer:

Werk maken van je dromen?

Mail of bel Julia

06 – 22 371755

LinkedIn

YES!Works

Valeriusstraat 199
1075EW Amsterdam

Kvk nr 34289791

Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken