Ik droom niet

If you can dream it, you can do it. Always remember that this whole thing started with a dream and a mouse.
Walt Disney

Waarschijnlijk heb jij het te druk om na te denken over dromen. En toch begint alles met een gedachte, een doel, of een droom. Van een succesvol team leiden of een winstgevend bedrijf starten tot een internationale bestseller schrijven. Want als je niet weet waar je heen wilt, hoe neem je dan slagvaardig de juiste beslissingen?

Toch maken maar weinig mensen volledig waar wat ze echt willen in het leven. Dus wat is het geheim van hen die dat wel doen? En wat weerhoudt wellicht jou en al die anderen ervan om achter hun passie aan te gaan en het leven te leiden waarvan zij dromen? YES!Works’ Career Development Coach Julia Stoel-Legro ontdekte het antwoord op deze vragen in de acht jaar dat ze topmanagers en strategie consultants bijstond in het internationale bedrijfsleven.

De eerste stap lijkt vaak de moeilijkste. Want om je doel of droom te bereiken heb je actie nodig. Maar waar begin je? Wat wil je echt? En zelfs als je dat weet, hoe kom je daar dan? En wat heb je onderweg nodig? Dit is het punt waar velen stoppen en niet verder gaan.

Een eye-opener. Het heeft me echt geholpen om zaken in een ander perspectief te zien. Julia weet waar ze over praat!
H. Okkerman
, Project Manager Travel Information

Door de positieve stimulans en creatieve opdrachten, krijg je verrassende resultaten. En nu eens niet vanuit het CV.
M. Kroezen, Partner Twijnstra en Gudde

De mensen die erin slagen om van hun passie hun werk te maken, doen het zelden alleen. Zij weten wanneer ze steun moeten inroepen. Ze kunnen hun doel of droom concreet en specifiek te verwoorden. Vervolgens een plan van aanpak te maken en hier een tijdslijn op te plakken.

Ook weten ze wat voor erkenning ze nodig hebben om enthousiast te blijven en door te gaan. En dat is de kracht van YES!Works. Wij geloven in, ‘Fantasie komt voor strategie’.

In 7 zeven sessies, helpen wij bij het concreet en specifiek verwoorden van wat je écht wilt. Wij kijken naar ideale omgeving, ideale inhoud en ideale erkenning.

Vervolgens ontwerpen we daar een persoonlijk, op maat gemaakt, strategisch stappenplan bij. Voor de korte én de lange termijn. Zodat je precies in kaart hebt hoe en wanneer je wat kunt en wilt bereiken. (Zelfs als je niet genoeg geld, tijd, of de juiste omstandigheden lijkt te hebben). Wij noemen dit high energy plannen. Want zodra je voor je droom gaat, komt er energie vrij. En daarmee krijgt alles opeens focus en betekenis.

Benieuwd wat YES!Works voor jou kan doen?

Opdrachtgevers van YES!Works zijn onder meer:

Werk maken van je dromen?

Mail of bel Julia

06 – 22 371755
julia@yes-works.com.

YES!Works

Valeriusstraat 199
1075EW Amsterdam

Kvk nr 34289791

Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken