De coach

Mr Julia Stoel-Legro werkte in Londen en Amsterdam bij gerenommeerde internationale organisaties als Booz Allen Hamilton en Koninklijke Wessanen. Ze volgde er talloze trainingen en assessments en kwam tot de conclusie dat zowel professionele als persoonlijke groei vooral draait om inzicht, steun en daadkracht.

In 2006 begon ze daarom YES!Works. Naast het faciliteren van Creative Career Development, Leiderschap en Outplacement programma’s voor organisaties en professionals in het bedrijfsleven, houdt Julia zich bezig met het ontwerpen van Career Development gerelateerde producten die inspireren, waaronder de succesvolle YES!Cards©.

Julia is een gepassioneerd spreker op het gebied van het omzetten van (werk)dromen in daden, krijgen wat je echt wilt en het omgaan met verandering. Onderwerpen waar zij tevens in verschillende media over schrijft en advies geeft. Recente publicaties zijn te vinden in het Financieel Dagblad (FD), Vrij Nederland, Psychologie Magazine, Management Support, Intermediair en Flow Magazine.
Julia is als expert onder meer aangesloten bij het internationale expertpanel van de Change Nation, First 30 days (www.first30days.com).

Julia‘s stijl van coaching wordt omschreven als stimulerend, inspirerend en praktisch. Haar eerlijke en open aanpak zorgt voor zelfkennis, zet aan tot actie en leidt tot echte resultaten. Julia helpt te verwoorden hoe je ideale privé en werkleven eruit ziet om vervolgens samen een strategisch, praktisch plan op te stellen zodat je dit doel ook echt bereikt.

Julia Stoel

Werk maken van je dromen?

Mail of bel Julia

06 – 22 371755

LinkedIn

YES!Works

Valeriusstraat 199
1075EW Amsterdam

Kvk nr 34289791

Laat een bericht achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start en typen en druk op Enter om te zoeken